22 de febr. 2010

Necesser de feltre






Què us sembla el necesser que li he regalat al M.? M'ha quedat bastant apanyat. I aquest és creació pròpia! Bé, no tot, el disseny del queixal és del noi que viu amb mi...

6 comentaris:

  1. Estic absolutament impressionat! Escolta, se't poden encarregar manualitats d'aquestes per regalar als amics (Pagando, eh, pagando!). No, conyes a part, molt maco aquest necesser. I la gallineta, brutal. Trobo que les coses de feltre són especialment boniques, tot i que veig que ets molt polifacètica i toques molts camps diferents de les manualitats decoratives! Estarem a l'aguait, sobretot ara que anem de cara a la tempora primavera-estiu, a veure què ens proposes! ;)

    ResponElimina
  2. Polifacètica i polièdrica! :)

    Però, sense falsa modèstia, cal dir que és bastant senzill, només cal posar-s'hi.

    Gràcies!

    ResponElimina
  3. Tenim telepatia? O en M. o tu (guau, podrieu firmar coma M&M!!!) deveu d'haver rebut les meves vibracions mentre era a cal dentista, tot just aquest matí! I em miro el blog a veure ocmanava i em trobo, precisament, un queixal...! A mi me n'hauràs de fer un d'aquests quan necessiti un lloc on guardar la dentadura postissa ;-)
    C.

    ResponElimina
  4. Nena, tu i les teves dents: podries escriure una novel·la! Bé, no et preocupis, quan necessitis dentadura postissa ja seré una experta en marqueteria i et faré una capseta special for you :)

    ResponElimina
  5. ostres, m'uneixo a la felicitació, està molt b!!! hem de fer ja el club d'intercanvi de coneixements de manualitats, q estàs molt inspirada!
    a. (veig q aquí es firma així...)

    ResponElimina
  6. Tens raó, si continueu signant amb inicials aviat no sabré qui em parla...

    I ja ho saps, quan vulguis fem intercanvi de coneixements, que tu tampoc et quedes enrera!

    ResponElimina