11 d’abr. 2010

Outsider

Dissabte tres outsiders no vam veure el Madrid-Barça. Aquesta xapa ho commemora. Es tracta d'un botó forrat amb paper, ben embadurnat de cola blanca i després de vitrificador.

Deixeu-me també explicar-vos una història que m'encanta. L'any passat, mentre es celebrava la final de la Champions, la C. assistia a una conferència sobre el decreixement al CCCB. Per desgràcia va coincidir el final del partit amb el de la conferència i quan va sortir es va trobar amb tot el follón de Canaletes. És boníssim quan explica el periple que va haver de passar per tornar a casa: més d'una hora intentant creuar les Rambles per qualsevol lloc, la cervesa que es va prendre a mig camí un cop interioritzat que trigaria més del que es pensava i sobretot com va acabar al mig d'una celebració que ella no havia buscat. No puc captar el to amb el que ho explica, però si la veieu demaneu-li el relat: no té pèrdua!

pd. C., espero no haver-me pres cap llicència poètica en la història del teu drama personal...

3 comentaris:

  1. La història és tal i com expliques però t'has deixat un detall essencial: la conferència va ser del tot desinteressant, un autèntic "bluf" on només se'ns pretenia "adoctrinar". I jo que fugia del dogma del futbol...!
    C. (diposada a fer la pallassada que convingui els dies més inoportuns).

    ResponElimina
  2. Això és el que passa per anar d'outsaider per la vida...
    Suggereixo que en facis una altra que posi "pardillu" ;)

    Salut,

    ResponElimina
  3. Perdona, de pardilles res! prefereixo "intel·lectuals".

    ResponElimina